✔ Fri fragt over 399,-✔ 1-3 dages levering✔ 14 dages returret

UDSALG! Spar op til 80% på udvalgte varer - Se mere her

 OM TRIPLE M

 

Triple M er en teenbutik beliggende i hjertet af Kolding med lækkert tøj, sko og accessories til både piger og drenge i alderen 8-16 år. 

Butikken blev etableret den 7. oktober 2016 af Annette. Inspirationen til butikken kom fra Annettes tre børn, som også har inspireret til butikkens navn. Triple M kommer af de tre børn med forbogstavet M - Maja, Mads og Mathilde og var derfor det oplagte valg for Annette og hendes familie, da butikken skulle have sit navn. 

Annettes ønske var og er at skabe et univers for børn, teens og deres forældre, hvor en hyggelig atmosfære og service altid vil være prioriteret højt. 

Teamet bag Triple M håndplukker nøje brands fra ind- og udland. Vi sætter en ære i at være på forkant og udvælger med omhu de bedste produkter fra vores leverandørers kollektioner. 

Det er vigtigt for os, at du altid får den bedste rådgivning, og at du føler dig lige så godt vejledt online som ved besøg i vores fysiske butik. Du er altid velkommen til enten at skrive eller ringe til os på e-mail webshop@triplem.dk eller på tlf. + 45 31 39 46 66, hvis du har brug for yderligere informationer og rådgivning. 

 

Triple M
Helligkorsgade 5
6000 Kolding
CVR. 37877638
Tlf.: +45 31 39 46 66
E-mail: webshop@triplem.dk