Fri fragt over 499,-
   1-3 dages levering
    14 dages returret

Om os

Bag om Triple M

Triple M er en online teenunivers med tøj, sko og accessories til piger og drenge i alderen 8-16 år. Inspirationen bag universet kommer fra indehaver Annettes tre børn, Maja, Mads og Mathilde, som med sine tre M'er, også er kilden til vores navn, Triple M.

Vores ønske er at skabe et univers for børn, teens og ikke mindst forældre, hvor vi viser nutidens trends inden for teen- og børnetøj til både drenge og piger.

Foruden vores online univers har vi vores fysiske butik beliggende i hjertet af Kolding. Butikken har eksisteret siden 2016 og her er den hyggelige atmosfære og service altid en topprioritet. Her kan man opleve det samme store udvalg som vi har online, samt få den personlige rådgivning fra Annette og resten af teamet.

Vores styles er håndplukket fra nøje udvalgte brands fra ind- og udland. Vi sætter en ære i at være på forkant og udvælger med omhu de bedste styles fra vores leverandørers kollektioner. 

Det er vigtigt for os, at du altid får den bedste rådgivning, og at du føler dig lige så godt vejledt online som ved besøg i vores fysiske butik. Du er altid velkommen til enten at skrive eller ringe til os, hvis du står og mangler svar på et spørgsmål eller blot har brug for rådgivning.

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Fortsæt med at shoppe

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj en rabatkode

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen