✔ Fri fragt over 399,-✔ 1-3 dages levering✔ 14 dages returret

UDSALG! Spar op til 80% på udvalgte varer - Se mere her

Gaveidéer til pige

Har du fået en ønskeseddel fra den modebevidste pige, hvor der står “Smart modetøj”?
Vores team er altid opdateret på den nyeste tøjmode til børn, tweens og teens i alderen 8-16 år, indenfor de kendte mærker som for eksempel: Mads Nørgaard, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Kenzo, Sofie Schnoor Girls og Lala Berlin.
Vi har altid et unikt håndplukket udvalg i vores fysiske butik og på vores webshop, som gør at du altid kan finde smarte styles til den modebevidste pige.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave og derfor har vi samlet lidt inspiration som passer ind i ethvert budget. 


Gaveidéer til pige - under 300 kr 

Her kan du finde så mange fine styles indenfor modetøj til piger, til under 300 kr. Vi har mange smarte t-shirts fra alle de populære mærker, som fx. Mads Nørgaard, Sofie Schnoor Girls og mange flere, som hver især kan styles til et smart outfit.
Du kan også vælge én af de populære Mads Nørgaard Canvas net, de farverige Aykasa foldekasser eller unikke smykker og hårspænder fra Pico.

 

Find din inspiration her


Gaveidéer til pige - under 500 kr

Her har vi et stort udvalg af bl.a smarte sweatshirts fra Mads Nørgaard, de populære wide fit eller mom jeans fra Grunt eller de smukke kjoler fra Sofie Schnoor Girls. Der er med andre ord, stor mulighed for at ramme plet til den modebevidste pige, hvad end hun er til kjole eller trendy bukser.

Find inspiration her

 

Gaveidéer til pige - under 1000 kr 

For under 1000 kr har vi et unikt udvalg af de meget populære Puma RS sneakers, som kan styles med både jeans og kjoler og dermed skabe et smart look. Vi har også et bredt udvalg af Mads Nørgaard Bel One Cappa og Mads Nørgaard Bel Couture Cappa tasker, som passer til enhver stil og som er et af de helt store musthaves. Derudover er det også muligt at finde et udvalg af de farverige sweaters fra Kenzo.


Find inspiration her

 

 

Gaveidéer til pige - over 1000 kr 

Ønsker du at give en julegave der har den ultimative wow-faktor?
Vi har et bredt udvalg af de populære Lala Berlin tørklæder, der er lavet af 100% cashmere, og de er dermed en sikker vinder hos den modebevidste pige. Synes du det mangler et ekstra touch?
Vi kan hjælpe dig med at finde smarte styles eller sammensætte et helt unikt look, som passer til tidens trends indenfor modetøj til piger.


Find din inspiration her