✔ Fri fragt over 399,-✔ 1-3 dages levering✔ 14 dages returret

UDSALG! Spar op til 80% på udvalgte varer - Se mere her

Gaveidéer til dreng

Har du fået en ønskeseddel fra den modebevidste dreng, hvor der står “Smart modetøj”?
Vores team er altid opdateret på den nyeste tøjmode til børn, tweens og teens i alderen 8-16 år, indenfor de kendte mærker som for eksempel Mads Nørgaard, Grunt, Tommy Hilfiger, Dickies og Calvin Klein.
Vi har altid et unikt håndplukket udvalg i vores fysiske butik og på vores webshop, som gør at du altid kan finde smarte styles til den modebevidste og smarte dreng.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave og derfor har vi samlet lidt inspiration som passer ind i ethvert budget. 


Gaveidéer til dreng - under 300 kr

For under 300 kr, har vi et stort udvalg af bl.a smarte t-shirts fra Mads Nørgaard  eller t-shirts fra Calvin Klein, de populære New Era NY kasketter eller bælter fra Dickies. Der er med andre ord, stor mulighed for at ramme plet med gaven til den modebevidste dreng.


Find inspiration her

 

Gaveidéer til dreng - under 500 kr

For under 500 kr har du mulighed for at finde nogle seje styles til drenge. Her har vi et stort udvalg af bl.a smarte sweatshirts fra Mads Nørgaard, de populære jeans fra Tommy Hilfiger eller de farverige t-shirts fra Kenzo.
 

Find inspiration her


Gaveidéer til dreng - under 1000 kr
 

For under 1000 kr har vi et unikt udvalg af de meget populære Vans Old Skool sko eller Vans Slip on sko som passer til mange forskellige styles og kan dermed altid skabe et smart look. Vi har også et bredt udvalg af sweatshirts fra Tommy Hilfiger  og hoodie’s fra Dickies, som passer til enhver stil. Dertil er der også et særligt udvalg af smarte skjorter fra Dickies og skjorter fra Tommy Hilfiger.

Find inspiration her

 

Gaveidéer til dreng - over 1000 kr 

Ønsker du at give en julegave der har den ultimative wow-faktor?
Vi har et bredt udvalg af de smarte vinterjakker fra Tommy Hilfiger, som virkelig er et musthave her til vinter. Derudover  har vi også et håndplukket udvalg af de unikke sweaters fra Kenzo.
Synes du det mangler et ekstra touch? Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige smarte styles eller sammensætte et helt unikt look, som passer til tidens trends indenfor smart modetøj til drenge. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores fysiske butik i Kolding, og så vil vi rådgive dig til et fantastisk julegavekøb. 


Find inspiration her