Fri fragt over 499,-
   1-3 dages levering
    14 dages returret

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger.

Triple M / Stranden Retail ApS
CVR-nr. 37877638
Helligkorsgade 5, 6000 Kolding
E-mail: webshop@triplem.dk
Telefon: 31 39 46 66

Betaling

Kreditkort
Du kan betale med følgende kreditkort: Visa/Dankort, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Vi tager IKKE kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Alle priser er oplyst i DKK og er incl. 25% moms.

Mobilepay
Hos os kan du betale med Mobilepay og fremgangsmåden vil her være:

I betalingsvinduet indtaster du dit mobiltelefonnr.
Du godkender betalingsanmodningen der nu vises i din Mobilepay App.
Beløbet trækkes efterfølgende på det kreditkort som du har tilknyttet til din Mobilepay konto.
Vi har modtaget din bestilling, og den vil straks være undervejs.

Levering

Normal leveringstid i Danmark er 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget ordren.

Levering i Danmark: Alle leveringer sker med GLS eller Postnord. Der er fragtfri levering på alle ordrer over DKK 499,- til GLS Pakkeshop.

Levering i EU: Alle leveringer sker med GLS eller Postnord.

Aktuel fragtpris fremgår ved ordreafgivelsen.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller lignende forbeholder Triple M sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen. I så fald informerer vi dig hurtigst muligt via mail eller telefon.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag hvor du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til webshop@triplem.dk, hvor du gør os opmærksom på at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten alternativt brug vores returportal HER. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Julegaver byttes til og med d. 7. januar 2023. Nedsatte varer er undtaget - disse byttes indenfor 14 dage. 


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe returfragt på vores returportal HER.


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Dvs. du må prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover dette, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det også, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Dine penge bliver returneret hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb som du hæfter for.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hvis manglen er opstået som følge af slitage, en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd er dette ikke en berettiget reklamation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ønsker du at reklamere bedes du fremsende mail til webshop@triplem.dk med beskrivelse af fejlen samt meget gerne fotodokumentation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Du kan købe returfragt på vores returportal HER.

I FORBINDELSE MED UDNYTTELSE AF FORTRYDELSES- ELLER REKLAMATIONSRETTEN SKAL VAREN SENDES TIL:
Triple M
Helligkorsgade 5
DK-6000 Kolding

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Varer sendt til os pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.

Du kan også fortryde købet eller reklamere ved at give os besked og herefter aflevere varen personligt i butikken i åbningstiden fra mandag til fredag mellem 10.00-18.00 og lørdag mellem 10.00 og 15.00.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på telefon 31 39 46 66 eller mail webshop@triplem.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.05.2020
Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Fortsæt med at shoppe

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj en rabatkode

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen